AJAX udgav for nyligt en række nye produkter, til at skabe endnu bedre sikring af bolig og erhverv. De har i alt udgivet tre nye produkter. Dette blogindlæg vil forsøge at skabe et kort overblik over hvad de nye produkter kan, og hvordan de kan bruges. 

Læg mærke til at produkterne kun kan bruges sammen med udvalgte Hub modeller. Hvilke modeller der er kompatible fremgår på produktets salgsside.

 

MotionCam Outdoor

AJAX MotionCam OutdoorMotionCam Outdoor er et ud af to nye produkter, der tilslutter sig AJAXs kategori af udendørs beskyttelse, sammen med de allerede aktive StreetSiren ogMotionProtect Outdoor. MotionCam Outdoor har, overordnet set, de samme egenskaber som MotionProtect Outdoor; effektive PIR (Passiv Infrarød)sensorer, avanceret software til at reducere falske alarmer, samt hurtig reaktion på sabotage. MotionCam Outdoor er dog udrustet med endnu mere sofistikerede programmeringer, til at gøre enheden endnu smartere. Derudover kommer MotionCam Outdoor også med et indbygget foto PIR kamera, der tager en række billeder når den detekterer indtrængende på området.

MotionCam Outdoor kan forudbestilles her.

 

DualCurtain Outdoor

AJAX DualCurtain Outdoor HvidDualCurtain Outdoor er det andet produkt der, sammen med MotionCam Outdoor, skal skabe yderligere sikring af udendørs områder. DualCurtain Outdoor er udrustet med fire PIR sensorer – to på hver side af produktet – der hver sender en tynd, usynlig stråle ud fra enheden. Bliver disse stråler brudt, vil enheden slå alarm. DualCurtain Outdoor kan justeres således at man kan tilpasse sig den flade som den skal beskytte – man kan altså vinkle strålerne ud for at undgå forhindringer såsom nedløbsrør. Enheden er også udrustet med en sofistikeret algoritme, der skal undgå falske alarmer, og er hurtig til at reagere på sabotage.

DualCurtain Outdoor kan købes her.

 

KeyPad Plus

KeyPad Plus er en opgradering af det originale KeyPad betjeningspanel. KeyPad Plus har derfor alle de samme funktioner som den originale KeyPad – og flere til. Den mest banebrydende egenskab er, at KeyPad Plus indeholder en NFC-scanner. Det vil sige, at man kan få trådløst adgang til administrering af sit sikkerhedssystem, ved blot én enkelt berøring. Ethvert produkt med en NFC chip kan opsættes til at tilgå systemet gennem KeyPad Plus, herunder visse smartphones og betalingskort der understøtter kontaktløs betaling. Har man ikke en af disse, har AJAX selv skabt to produkter med NFC chips – AJAX Tag og AJAX Pass – der ligeledes kan tilgå KeyPad Plus.

KeyPad Plus kan købes her.

Pass kan købes her

Tag kan købes her.