AJAX Hub 2 m. MotionCam & KeyPad

Alarmpakker

Hub

Centraler

AJAX Shop

Bevægelsessensorer

AJAX Shop

Åbningskontakter

AJAX Shop

Betjeningspanel og Fjernbetjeninger

AJAX Shop

Sirener

AJAX Shop

Røgalarmer

AJAX Shop

Vandskade- og glasbrudsdetektorer

Pro

AJAX Shop

Tilbehør

AJAX Shop

Reservedele

AJAX Shop

Vores AJAX Shop er inddelt i en række kategorier, hvori vores produkter kan findes. Følgende er en beskrivelse af de forskellige kategorier samt deres indhold, der kan findes i AJAX Shop:

 

Alarmpakker

Under ‘Alarmpakker’ findes vores AJAX Alarmpakker. Pakkerne er pakket med produkter og enheder til AJAX Alarm System, der er pakket således, at der i hvert pakke er et fuldt funktionelt sæt. De tilhørende produkter varierer fra pakke til pakke, men som udgangspunkt får man altid mindst en bevægelsessensor, en AJAX Central og en fjernbetjening med i pakken. Andre pakker uden for AJAX brandet kan også forekomme.

Centraler

Under ‘Centraler’ findes alle kontrolcentraler til AJAX Alarm System. Centralen er hjertet af AJAX systemet, hvorfra du kan styre alle dine enheder, skifte indstillinger, ændre alarmprocedurer og overvære aktivitet på dine enheder.

Bevægelsessensorer

Under ‘Bevægelsessensorer’ findes de bevægelsessensorer, der udbydes til AJAX Alarm System. AJAX bevægelsessensorerne benytter ‘PIR’-teknologien (Passiv Infrarød) til at detektere indtrængende på et område, samtidigt med at den holder øje med rummets temperatur.

Åbningskontakter

Under ‘Åbningskontakter’ findes de åbningskontakter, der kan tilkobles AJAX Alarm System. AJAX åbningskontakter beskytter døre, vinduer eller lignende, fra at blive brugt til ulovlig indtrængelse. Åbningskontakterne består af 2 magneter, hvor den ene monteres på døren eller vinduet, og den anden monteres på rammen.

Betjeningspanel og fjernbetjeninger

Under ‘Betjeningspanel og fjernbetjeninger’ findes der betjeningsenheder til AJAX Alarm system. Betjeningsmulighederne kommer i varierende størrelser, der alle har forskellige funktioner og egenskaber.

Sirener

Under ‘Sirener’ finder der indendørs og udendørs sirener til AJAX Alarm System. Sirenerne modtager et signal fra AJAX centralen ved alarm fra et af systemets tilsluttede enheder, hvorefter sirenerne udskiller en justerbar lyd- og/eller lysalarm.

Røgalarmer

Under ‘Røgalarmer’ kan der findes røgalarmer til AJAX Alarm System. Røgalarmerne detekterer brand på tre forskellige måder, alt efter produktet – enten ved brug af et kamera, der undersøger hvorvidt der er røg i lokalet, gennem en temperaturføler der undersøger om temperaturen i lokalet er steget drastiskt på kort tid, eller gennem kemisk analyse, der undersøger lokalets CO-niveau.

Vandskade- og glasbrudsdetektorer

Under ‘Vandskade- og glasbrudsdetektorer’ findes der både vandskade- samt glasbrudsdetektorer til AJAX Alarm system. Vandskadedetektoren alarmerer ved lækage eller oversvømmelse, og har mulighed for at slukke for vandet i det pågældende område, hvis understøttet. Glasbrudsdetektoren alarmerer ved ødelagt glas indenfor 9 meter foran sensoren.

Pro

Under ‘Pro’ findes der produkter til dig, der gerne vil have noget ekstra ud af dit sikkerhedssystem. Med produkterne fra Pro kategorien, kan du bruge dit AJAX alarmsystem til at automatisere dit hjem, såvel som integrere produkter fra andre mærker i sikkerhedssystemet.

Tilbehør

Under ‘Tilbehør’ findes tilbehør til AJAX Alarm system. Hvad end det er smarte stikpropper, bekyttende produkter til systemets enheder eller andre smarte tilkøb, så kan de findes her

Reservedele

Under ‘Reservedele’ findes der reservedele til AJAX Alarm Systemets enheder. Om der er behov for et nyt batteri til centralen eller en enhed, eller om der er mangel på beslag, så kan det findes her.

 

AJAX Alarm System

AJAX alarm system leverer en professionel alarm i et stilrent, moderne design, der skaber en nytænkende totalløsning på gamle problemer, til både sikring af private hjem, såvel som sikring af industri og erhverv. Alarmen er nem at installere, selv for brugere med begrænset viden, og systemet er meget intuitivt at bruge. AJAX alarm system bruger en central (HUB), hvorfra du kan administrere dine enheder, og tilføje nye brugere. Ved alarm fra en enhed, modtager centralen lynhurtigt en besked, som den sender direkte ud til din smartphone. Ydermere er alle detektorer udstyret med temperatur sensorer. AJAXs repertoire inkluderer blandt andet: bevægelsessensorer med kamera, glasbrudsdetektorer, røgalarmer og mange flere højkvalitets produkter.

Op til 100 enheder og 50 brugere kan tilføjes til centralen.

Alarmsystemet indeholder følgende egenskaber:

  • Jamming beskyttelse (Udløser en alarm hvis forbindelsen mellem detektor og centralen bliver afbrudt)
  • Krypteret kommunikation mellem enheder, brugere og central
  • 2-vejs kommunikation øger sikkerheden i din alarm
  • Justerer signalstyrken ud til dine detektorer for at øge din batterilevetid
  • Op til 5 års batterilevetid
  • Signalkvalitet, temperatur og batteritilstand kan tjekkes direkte på telefonen
  • Mulighed for opringning ved alarm, hvis døgnbemandet vagtcentral er tilvalgt 

Klik her for at læse mere om alle AJAXs produkter, herunder bevægelsessensorer med kamera, røgalarmer, indendørs og udendørs sirener, mm.