AJAX Centraler

AJAX Hub er centralen, der binder hele AJAX Alarm System sammen. Centralen bruges som samlingspunkt for alle systemets enheder, og gennem AJAX appen kan man både styre og monitorere systemets tilknyttede enheder. Alt efter hvilken centralmodel der bliver valgt, får man en række egenskaber i alarmsystemet. Følgende får man med alle centraler.

Intuitiv brugerdefinering

Ved alarm kan centralen selv igangsætte brugerdefinerede handlinger. Ved at indstille forskellige reaktioner på forskellige alarmtyper, kan man bede systemets tilknyttede enheder om at reagere på bestemte måder. Hvis en af systemets tilknyttede enheder opdager en forbryder, kan systemet eksempelvis selv slå alarm til de tilknyttede sirener, give beskedtil en tilknyttet kontrolcentral, eller – hvis det er understøttet – tænde lyset i lokalet. 

Holder øje med systemets tilstand

Centralen sørger konstant for at både den selv og resten af systemet er i god stand. Mindst hvert 12. sekund kommunikerer centralen med samtlige enheder, for at overvåge om de er i ordentlig stand. Er en enhed i strømmangel, eller er blevet saboteret, vil Centralen opdage det, og alarmere i akkord. Løber Centralen selv tør for strøm vil backup-batteriet da blive aktiveret. Backup-batteriet kan levere strøm til centralen i op til 16 timer, alt efter model.

Stabil kommunikation

Centralen kommunikerer med internettet gennem enten tre eller fire kanaler – Wi-Fi, Ethernet og GSM. Centralen har plads til op til 2 SIM kort der kører på GSM – 2G. Fejler det ene simkort, vil det andet automatiskt blive taget i brug. Derudover tillader nogle centraler, at man både kan forbinde den til internettet via et Ethernet-kabel samt. Wi-Fi.

 

AJAX Alarm System

AJAX alarm system leverer en professionel alarm i et stilrent, moderne design, der skaber en nytænkende totalløsning på gamle problemer, til både sikring af private hjem, såvel som sikring af industri og erhverv. Alarmen er nem at installere, selv for brugere med begrænset viden, og systemet er meget intuitivt at bruge. AJAX alarm system bruger en central (HUB), hvorfra du kan administrere dine enheder, og tilføje nye brugere. Ved alarm fra en enhed, modtager centralen lynhurtigt en besked, som den sender direkte ud til din smartphone. Ydermere er alle detektorer udstyret med temperatur sensorer. AJAXs repertoire inkluderer blandt andet: bevægelsessensorer med kamera, glasbrudsdetektorer, røgalarmer og mange flere højkvalitets produkter.

Op til 100 enheder og 50 brugere kan tilføjes til centralen.

Alarmsystemet indeholder følgende egenskaber:

  • Jamming beskyttelse (Udløser en alarm hvis forbindelsen mellem detektor og centralen bliver afbrudt)
  • Krypteret kommunikation mellem enheder, brugere og central
  • 2-vejs kommunikation øger sikkerheden i din alarm
  • Justerer signalstyrken ud til dine detektorer for at øge din batterilevetid
  • Op til 5 års batterilevetid
  • Signalkvalitet, temperatur og batteritilstand kan tjekkes direkte på telefonen
  • Mulighed for opringning ved alarm, hvis døgnbemandet vagtcentral er tilvalgt

Klik her for at læse mere om alle AJAXs produkter, herunder bevægelsessensorer med kamera, røgalarmer, indendørs og udendørs sirener, mm.