AJAX Røgalarmer

AJAX røgalarmer er stilrene produkter til brug enkeltstående eller som en del af AJAX Alarm System. Røgalarmerne detekterer brand på tre forskellige måder, alt efter produktet – enten ved brug af et kamera, der undersøger hvorvidt der er røg i lokalet, gennem en temperaturføler der undersøger om temperaturen i lokalet er steget drastiskt på kort tid, eller gennem kemisk analyse, der undersøger lokalets CO-niveau. Røgalarmerne kan tilkobles AJAX Alarm System, hvor de ved alarm sender et signal til centralen, som derefter videresender et signal til systemets sirener og tilknyttede vagtcentral. Er dette ikke ønsket, kan røgalarmerne også bruges enkeltstående, takket være den indbyggede sirene. Er flere røgalarmer tilkoblet hinanden, vil de alarmere simultant.

 

AJAX Alarm System

AJAX alarm system leverer en professionel alarm i et stilrent, moderne design, der skaber en nytænkende totalløsning på gamle problemer, til både sikring af private hjem, såvel som sikring af industri og erhverv. Alarmen er nem at installere, selv for brugere med begrænset viden, og systemet er meget intuitivt at bruge. AJAX alarm system bruger en central (HUB), hvorfra du kan administrere dine enheder, og tilføje nye brugere. Ved alarm fra en enhed, modtager centralen lynhurtigt en besked, som den sender direkte ud til din smartphone. Ydermere er alle detektorer udstyret med temperatur sensorer. AJAXs repertoire inkluderer blandt andet: bevægelsessensorer med kamera, glasbrudsdetektorer, røgalarmer og mange flere højkvalitets produkter.

Op til 100 enheder og 50 brugere kan tilføjes til centralen.

Alarmsystemet indeholder følgende egenskaber:

  • Jamming beskyttelse (Udløser en alarm hvis forbindelsen mellem detektor og centralen bliver afbrudt)
  • Krypteret kommunikation mellem enheder, brugere og central
  • 2-vejs kommunikation øger sikkerheden i din alarm
  • Justerer signalstyrken ud til dine detektorer for at øge din batterilevetid
  • Op til 5 års batterilevetid
  • Signalkvalitet, temperatur og batteritilstand kan tjekkes direkte på telefonen
  • Mulighed for opringning ved alarm, hvis døgnbemandet vagtcentral er tilvalgt

Klik her for at læse mere om alle AJAXs produkter, herunder bevægelsessensorer med kamera, røgalarmer, indendørs og udendørs sirener, mm.