AX PRO Shop

Vores AX PRO Shop er inddelt i en række kategorier, hvori vores produkter kan findes. Følgende er en beskrivelse af de forskellige kategorier samt deres indhold, der kan findes i AX PRO Shop:

 

Centraler

Under ‘Centraler’ findes alle kontrolcentraler til AX PRO alarmsystemet. Centralen er hjertet af AX PRO alarmsystemet, hvorfra du kan styre alle dine enheder, skifte indstillinger, ændre alarmprocedurer og overvære aktivitet på dine enheder.

 

Bevægelsessensorer

Under ‘Bevægelsessensorer’ findes de bevægelsessensorer, der udbydes til AX PRO alarmsystemet. AX PRO bevægelsessensorerne benytter ‘PIR’-teknologien (Passiv Infrarød) til at detektere indtrængende på et område, med varierende andre funktioner.

 

Betjeningspanel og fjernbetjeninger

Under ‘Betjeningspanel og fjernbetjeninger’ findes der betjeningsenheder til AX PRO alarmsystemet. Betjeningsmulighederne kommer i varierende størrelser, der alle har forskellige funktioner og egenskaber.

 

AX PRO Alarmsystemet

AX PRO alarmsystemet er et alarmsystem designet til at skabe optimal sikring, i det moderne bolig eller erhverv. Alarmsystemet er udstyret med en række funktioner til at beskytte området mod alt lige fra indtrængelser af uvedkommende, såvel som almene ulykker i hverdagen. Alarmen er skabt med to kerneformål – at skabe professionel sikring, med et system der kan bruges at den almene person. Alarmsystemet er derfor simpelt og intuitivt at bruge, og er også nemt at installere, selv for brugere med begrænset viden.

AX PRO alarmsystemet styres fra en central (hub), hvortil alle systemets enheder er tilkoblet. Ved alarm fra en enhed modtager centralen lynhurtigt besked, som den videresender direkte til alarmsystemets tilknyttede brugere. 

AX PRO alarmsystemet har sin egen app, ved navn Hik-Connect. Gennem Hik-Connect kan man administrere alle systemets enheder, administrere sikkerhedsområder, tilføje brugere og meget mere.

AX PRO’s repertoire inkluderer blandt andet: bevægelsessensorer med kamera, røgalarmer, lækagedetektorer, betjeningspaneler og mange flere højkvalitets produkter.

Alarmsystemet indeholder følgende egenskaber:

  • Krypteret kommunikation mellem central, enheder og brugere.
  • Kommunikation mellem enheder på op til 2000 meter (i åbent område).
  • Enhedsstatus, såsom funktionalitet og batterilevetid kan tjekkes direkte på telefonen.
  • Med plads på op til 96 enheder, 46 områder og 48 brugere (alt efter central).
  • Batterilevetid på op til 5 år.
  • Mulighed for opringning ved alarm, hvis døgnbemandet vagtcentral er tilvalgt.
  • Mulighed for integration af andre HikVision produkter i AX PRO alarmsystemet.

Klik her for at læse mere om AX PRO alarmsystemet.