Tryghedsknappen: Hjælpen er kun et klik væk

Tryghedsknappen (er en trådløs “panikknap”) sælges inden for de næste måneder. Den fungerer op til 1.300 meter fra centralen i frit sigte og er uundværlig i situationer, hvor dit liv er i fare. Tryghedsknappen er lille og vægtløs, den er modstandsdygtig over for støv og stænk. Den kan nemt fastgøres på enhver overflade, bæres på håndleddet eller omkring halsen. Hold den altid i nærheden!

Køb den her på siden

Et tryk – uden et ord

Så snart centralen modtager et signal fra tryghedsknappen, sender den øjeblikkeligt meddelelser til alle brugere af systemet samt den døgnbemandede vagtcentral. Om nødvendigt kan centralen også aktivere sirener, hvis de er opsat. Et barn, der er alene hjemme, kan trykke på tryghedsknappen for at ringe efter hjælp, hvis de hører en fremmed banker på døren. Hjælp til en lettere dement, som ikke kan finde hjem. Hvis en butiksarbejder er i fare, kan de let nå knappen, der er installeret inde i kasseapparatet, og den giver en lydløs alarm. Og alarmpatruljen vil vide nøjagtigt, hvor problemet er takket være de detaljerede og informative sikkerheds underretninger som AJAX centralen sender afsted.

Uden uheldige falske tryk

Meddelelser som udsendes fra tryghedsknappen er “SOS-signaler” som snakker sikkerheds sprog. Døgnbemandede vagtcentraler reagerer straks på denne type alarm. For ikke at komme til at lave uheldige tryk på knappen, da omkostningerne til disse er ret høje, har AJAX udviklet et to-niveau system til beskyttelse mod fejltryk. Enheden er designet med en enkelt knap, som er forsænket ind i enhedens krop. Du kan bære en tryghedsknap i en lomme på dine bukser, i en håndtaske eller ligge den ved sengen. Den sender kun signalet, når det trykkes med en finger. For yderligere beskyttelse kan tryghedsknappen konfigureres til at reagere på et dobbelt tryk eller et langt hold på knappen.

Knap meddelelser i AJAX app’en

👉 Tryghedsknappens brugermanual på engelsk

Af andre enheder, som også kan alarmere

Fjernbetjeningen og betjeningspanelet giver også brugere mulighed for at trykke og selv genere alarmer til den døgnbemandede vagtcentral. En ekstra “overfalds” -funktion på betjeningstastaturet, giver brugeren mulighed for at tilkalde hjælp, hvis du er/bliver tvunget til at frakoble systemet i lokalerne. Ikke desto mindre er deres vigtigste opgave at styre alarmen. Hvis du har brug for at installere panik knapper i lokalerne eller udstyre folk med dem, anbefaler vi at bruge tryghedsknappen.

Tryghedsknappen er en enkel og pålidelig måde at tilkalde hjælp og alarmere øjeblikkeligt på, når alarmen er frakoblet: i arbejdstiden eller når familien er hjemme.

Lær mere om tryghedsknappen på produktsiden:

Mulighederne med tryghedsknappen – engelst