Vogt dit hjem og kontor med en AJAX alarm

Med AJAX centralen version 2 (kaldet “Hub 2”) med den behøver du ikke længere leve under kameraovervågning døgnet rundt for at vide, hvorfor en alarm er gået.

Som den første generation af centralen, beskytter “Hub 2” din ejendom mod indbrudstyve, brand og oversvømmelse. Men i modsætning til sin forgænger giver den mulighed for, at sende alarmmeddelelser med animerede serier af billeder optaget af bevægelsesdetektoren med indbygget kamera.

Takket være den nyudviklede Wings radioprotokol, et indbygget batteri og to SIM-kort er “Hub 2” uafhængig af udfald på internettet. Centralen vil fortsat beskytte din familie og ejendom, selvom bygningen har mistet strømmen og internetforbindelsen.

Detaljer og flere oplysninger ved producenten

Beskyttelse i lille eller stor skala

“Hub 2” er et kontrolværktøj til at sikre hjem, kontorer, butikker eller endda industrielle faciliteter. Kontrolpanelet kan håndtere op til 100 Ajax-detektorer og enheder i en afstand på op til 2.000 meter i frit sigte. Og dette er ikke grænsen – ved at indsætte “ReX-Radio Extender” kan du øge centralens dækningsområde op til 16 km².

Altid i kommunikation og kontakt

Den nye central har tre kanaler til kommunikation med brugerne og den døgnbemandede vagtcentral: Ethernet og to slots til SIM-kort. Med plads til to SIM-kort giver det brugerne mulighed for at forbedre stabiliteten ved at kunne vælge to forskellige GSM-operatører. Er der udfald på det ene mobilnet, vil centralen øjeblikkeligt skifte mellem kommunikationskanalerne for at sikre at centralen kan sende fotos og alarmer, selv med en ustabil internetforbindelse.

Find ud af mere om visuel alarmverifikation, hvor du via det indbyggede kamera kan se rummet og funktioner ne på den nye central, se mere på produktsiden.

Stopper aldrig med at lære

Listen over funktioner i AJAX centralen udvides hvert år, med de regelmæssige opdateringer af OS Malevich-operativsystemet. For at sikre den fremtidige udvikling af “Hub 2” har vi øget mængden af ROM og RAM og udstyret centralen med en hurtigere processor.

Central – Hub Central – Hub 2
Kommunikations kanaler Ethernet, 2G SIM kort Ethernet, to 2G SIM kort
SIM-kort auto-switching speed: 4 minutes
Batteri backup power op til 15 timer op til 16 timer
Understøtter detektorer med fotobekræftelse af alarmer N/A Ledig. Den bruger en ekstra antenne og “Wings radioprotokol”.

Centralen – “Hub 2” brugermanual

⚠️ Med hensyn til den første version af centralen: I slutningen af 2019 går den i supporttilstand. Centralen fortsætter med at modtage tekniske opdateringer og arbejder forsat med det aktuelle udvalg af AJAX-enheder. Derudover understøtter det sikkerhedsautomationsskriptene, som vil blive tilgængelige efter den næste store OS Malevich-opdatering.